Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


Узана 2011, Победа и още нещо

Узана 2011, Победа и още нещо

Узана 2011, Победа и още нещо

Честито!

Тази събота и неделя се проведе поредния от календара на БФАС, кръг от планинския шампионат в местността Узана – Габрово.

След несгодите в Своге се наложи грешките да бъдат подробно анализирани и обобщени, да бъдат направени съществени промени в окачването на автомобила. Узана не беше само победа, а  повратна точка в поведението на колата. Победата беше награда за всички от екипа, които се трудиха неуморно както винаги. Надяваме се, че в следващите състезания аудито ще се движи все по-атрактивно и ще дава все по-добри резултати.

Благодарим на всички, които бяха там!

Очаквайте ни пак в следващия кръг от планинския шампионат – Панагюрище 6-7 август.

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече