Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


Революционна технология от SPARCO

Революционна технология от SPARCO

Революционна технология от SPARCO

 

Sparco
П
редставя

 Extrema RS-10

Полек, по-комфортен, по-висока степен на огнеупорност и дишане на материята.Революция в света на моторспорт екипировката. Sparco представя Extrema RS-10първият огнезащитен състезателен екип в света направен по новооткрита технология, резултат на тригодишни проучвания и тестове.

В сравнение с водещият досега Superleggera, който е с тегло 800gновият Extrema RS-10 е с тегло само 700g, което означава редуциране на теглото с повече от 12%.

Дебелината на използваната материя е 0,6см, в сравнение с стандартната , чиято дебелина е 1,6см

 Благодарение на новата технология,тъканта от която е направен екипът Extrema RS-10 е три пъти по-дишаща в сравнение с екипите направени по традиционните технологий.

 Комфорт  не усещан досега: Благодарение на новата изключително тънка и финна материя Extrema RS-10 осигурява на водача максимална подвижност и комфорт при шофиране.

 Негоримостта и издръжливостта на екипа също са подобрени. Елиминирането на ватираната материя и замяната й с нова еднопластова тъкан с вградени в нея над 60,000 микрокапсули, осигурява по-голяма защита на тялото .

 Extrema RS-10 позволява 100% офсетов печат, което прави цветовете да изглеждат по-ярки от досегашните. Това дава нови възможности за визуализация на спонсорските лога върху екипа. Трипластовият офсетов печат прави цветовете силно забележими без да ефектира върху степента на дишане на тъканта.

 EXTREMA RS-10 – първият екип света създаден по най-новата Hocotex® технология.

 С цел усъвършенстване, новата технология е приложена и в моделите: Sparco RS-5 H, X-light M-8 H, Superleggera RS-9.

Революционна технология от SPARCO 1 Революционна технология от SPARCO 2 Революционна технология от SPARCO 3

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече