Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


Prospeed официален представител на Xilema Italy

Prospeed официален представител на Xilema Italy

Prospeed официален представител на Xilema Italy

XILEMA е активна и присъства в cвета на моторспорта от над 20 години и обслужва най- успешните отбори. Сега, след близо 10 години на различни тестове и много изминати километри, XILEMA пуска на пазара пълна гама от спирачни дискове, отлични за използване на пътя и извън него.

След допълнителни тестове,  XILEMA разработи радиални спирачни дискове, оребрени и с футуристичен дизайн.

Няколко от по-важните точки по отношение на радиалните канали:

1 – Наклонения дизайн на каналите позволява мек а не агресивен контакт със спирачната накладка което също така помага и за нейното почистване .
2 – радиални канали по повърхността на диска са предназначени за генериране на ефект “турбина “, който разсейва топлинното натрупване и позволява на дисковете, да работят по-хладни, което намалява възможността за изкривяване, вибрации и напукване.
3 – Гарантирана ефективност на контакта между спирачна повърхност на диска и накладаката.
4 – Наклонения дизайн на

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече