Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


Подиум за отбора на Проспийд, Ло Спино, Италия

Подиум за отбора на Проспийд, Ло Спино, Италия

 

“СЛЕД ПЪРВИТЕ точки, които шампионът на България за 2011 г. в планинските изкачвания в групата Х и Е Николай Златков спечели преди 17 дни при първото си участие в купата на ФИА за планинските изкачвания, днес пилотът на Проспийд стъпи и на първия си подиум. Той допълва актива си с 15 т.

В 40-ото издание на италианското Ло Спино Златков завърши трети в клас Е1, записвайки общо време от двата състезателни манша 6:19.99 мин, съответно 3:09.97 и 3:08.28 мин.

Така преди старта в Словения следващата седмица – трасето Горанци, Златков вече има 23 т. в класирането за европейската купа.”

Факсимилие от сайта на българските моторспорт новини www.bgnrc.info

Подиум за отбора на Проспийд Подиум за отбора на Проспийд 1 Подиум за отбора на Проспийд 2

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече