Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


Нови продукти за atf

Нови продукти за atf

Нови продукти за atf

От януари 2017г. ДНВ Проспийд предлага на своите клиенти два нови продукта BARDAHL.

1.Промивка на Автоматични Скоростни Кутии – BAR-1759(ATF FLUSH). Предназначен за почистване на автоматични трансмисии. Съвместим с всички видове ATF масла.

2.Подобрител на масло за Автоматични Скоростни Кутии – BAR-1758(ATF CONDITIONER). Съхранява вискозитета на маслото и запазва дебелината на масления филм. Предпазва от външни/вътрешни течове от уплътнения и гарнитури.

Новите продукти са на разположение на нашите клиенти в търговската мрежа на ДНВ Проспийд в България.

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече