Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


нова гама продукти sebastien loeb racing

Нова гама продукти sebastien loeb racing

Нова гама продукти sebastien loeb racing

На 28 януари 2016г. Bardahl обяви официално подписването на партньорство със Sebastien Lobe Racing. На събитието присъстваха както деветкратния шампион в Световния рали шампионат Себастиан. Льоб, неговият мениджър Доминик Хайнц, така и голяма част от дистрибуторската група на Bardahl. В действителност, този съюз със Sebastien. Lobe Racing позволява на марката Bardahl да укрепи позициите на новите си продуктови линии и да получи изражение на високи постижения в автомобилният сектор.

Bardahl ще се възползва от присъствието на тяхното лого върху автомобилите на Sebastien. Loeb Racing стартиращи в Porsche Carrera Cup France и WTTC. Двете нови серии смазочни продукти Sebastien Lobe. Racing и Bardahl Racing позволяват на марката Bardahl да увеличи пазарният си дял както във Франция така и в международен план.

Нова гама продукти sebastien loeb racing е достъпна за нашите клиенти в търговската мрежа на ДНВ ПРОСПИЙТ в България.

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече