Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


motul се кооперира с brabus

MOTUL се кооперира с BRABUS

MOTUL се кооперира с BRABUS

Глобално технологично партньорство

Кьолн, 2 февруари 2012. В началото на 2012 г., добре познатата марка лубриканти Motul, влезе в глобално технологично партньорство с BRABUS – производителя на суперавтомобили и най-голямата фирма за автомобилен тунинг. Двете компании ще се възползват не само от глобалното си присъствие, но също така и от престижния имидж на марките им. Това е печеливша кооперация в условия на равнопоставеност.

Производителят на суперавтомобили и най-голямата фирма за автомобилен тунинг BRABUS, препоръчва смазочните материали Motul. И така, в началото на 2012 г., една от най-старите световни марки смазочни масла започва в световен мащаб технологично партньорство с BRABUS. Партньорството води до интегриране на Motul във всички глобални мрежи за продажби на Brabus. Партньорите го оценят като основно предимство, защото и двете компании са представени днес във всички основни стратегически места по света и в момента се фокусират върху бързо развиващите се държави БРИК (Бразилия, Русия, Индия, Китай) в допълнение на вече установените пазари.

Мартин Клайн, изпълнителен директор на Motul Deutschland GmbH казва: “Благодарение на изключителното качество на продукта и престижния имидж, и BRABUS както и Motul са авторитетни производители. Като такива, двете компании действат при условия на равнопоставеност. Те споделят множество други корпоративни характеристики. Motul и BRABUS са посветени на иновативността в работата, имат глобално присъствие, а упражняването на дейност в морския сектор и класическите автомобили е допълнение към основната им дейност. За нас е голямо удоволствие да предоставим на BRABUS нашите висококачествени смазочни материали и да окажем на компанията нашата подкрепа с лубриканти и ,,ноу-хау” като технологичен партньор в разработването на нови поколения двигатели.

Освен това

В бъдеще качествата на смазочните материали Motul ще бъдат демонстрирани в обширен тест като част от най-модерните методи за тестване на издържливостта на двигателя в цяла Европа. Новото технологично партньорство ще предложи на двете страни по-нататъшно подобряване на търговските марки и на имиджа им. Проф. Бодо Бушман, основател и собственик на BRABUS, предвижда големи шансове в това сътрудничество между утвърдени партньори: “Motul и BRABUS обслужват премиум сегмента, което е голяма отговорност към своите клиенти.

Затова високото качество и надеждността са основен приоритет. Това ни задължава да предлагаме първокласни продукти. Беше лесно за моя екип и мен да изберем Motul като технологичен партньор. В края на краищата, смазочните материали играят особено важна роля, особено за нашите двигатели с висока мощност от 588 kW/800 к.с. с въртящ момент 1,420 Nm. Искаме да преследваме целта за развитие на възможно най-високо ниво – това е, което улеснява технологичното партньорство с Motul. Резултатът е една печеливша ситуация, която е сигурно, че ще представи иновативни решения. За нас е удоволствие да имаме такъв силен партньор като Motul на наша страна и с нетърпение очакваме да работим заедно с тях в бъдеще. ”

BRABUS и Motul: партньорство при равни условия

Глобалното сътрудничество стартира със съвместни изяви на Motul и BRABUS на всички големи търговски изложения, започващи със Salon de Automobile де Genève и автомобилното изложение в Шанхай, през International Motor Show в Дубай и Los Angeles Show до Essen Motor Show. Днес вече BRABUS е представена в над 80 изложби всяка година на петте континента. В същото време Motul гарантира, че партньорите на Brabus могат да се снабдяват и използват смазочни материали на Motul по цял ​​свят.

BRABUS и пътят към успеха

Основана през 1977 г. от Проф. Бодо Бушман и базирана в Ботроп – Германия, днес BRABUS е известна фирма за тунинговане на автомобили и производител на суперавтомобили, като BRABUS ROCKET 800 с 800 к.с. и развива скорост повече от 370 km / h, на базата на Mercedes-Benz CLS. Фирмата разполага с персонал от 350 служители и бизнес партньори в над 100 страни по целия свят. Известният автомобилен тунер предлага правилното решение за искането на всеки клиент – от A-Class на Mercedes-Benz до S-Class, AMG превозни средства и smart, от Mercedes-Benz Viano до Mercedes-Benz Sprinter, заедно с произведените от Brabus суперавтомобили като цялостен автомобилен продукт.

Многобройните световни рекорди на BRABUS при високоскоростен тест екипи с различни BRABUS супер-бързи коли, потвърждават успеха на плана, начертан от BRABUS. Само осем години след като компанията е основана през 1985 г. автомобилният тунер постигна световен рекорд за cW с 0,26 чрез оптимизиран Mercedes-Benz E-Class. Последвалият през 1996 г. световен рекорд, с BRABUS EV 12, най-бързата серия лимузини в света с 330 km / h, и отново през 2005 г., когато BRABUS EV 12 постигна 350.2 km / h в Нардо – Италия. Пак в Нардо – през 2006 г., BRABUS отбеляза световен рекорд за скорост от 365,7 км / ч с BRABUS rocket. Нещо повече, до днес компанията е удостоявана със званието ,,Най-добра марка” от немското списание “Ауто, Мотор унд Шпорт” списание шест пъти – през 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 и 2011. Motul е убеден, че BRABUS е идеалният партньор за глобално присъствие в премиум сегмента.

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече