Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 12

Момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата

Момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата

 

Хич не беше лесно. След като през октомври 2007 година, момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата, неизвестните бяха много. Едно старо купе и куп идеи. Две години трябваха, за да бъде построена колата. Усилията на екипа бяха големи. После трябваше да мине още година, за да научим колата да бъде бърза. Сезон 2011 беше пълноценен, успяхме да участваме на всички планински състезания.

Истината е, че в този спорт трябва да си упорит до безумие, емоциите са много силни и дават много, когато са положителни.

Ето, че дойде време да берем плодовете на труда си. И все пак:

Да благодарим на Късмета, че този път беше на наша страна и не ни взе титлата. Спечелихме последния кръг от шампионата по планинско “Българка”, както и първо място в генералното класиране за 2011 година.

Да благодарим и на колегите, които ни дърпаха напред и ни заставяха да се развиваме…

Да си багодарим един на друг, че всеки правеше каквото трябва, когато трябва… Да си част от екипа на Проспийд е трудно.

И не на последно място, да благодарим на Феновете, че ни подкрепят и открито се радват!

момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 1 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 2 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 3 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 4 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 5 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 6 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 7 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 8 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 9 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 10 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 11 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 12 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 13 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 14 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 15 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 16 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 17 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 18 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 19 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 20 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 21 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 23 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 24 момчетата от Проспийд започнаха да строят S1-цата 25

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече