Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


Изключителна защита за турбо BARDAHL Turbo Protect

Изключителна защита за турбо BARDAHL Turbo Protect

Изключителна защита за турбо BARDAHL Turbo Protect

Изключителна защита за турбо BARDAHL Turbo Protect 2

За всички, които искат да удължат живота както на своите турбини, така и на своите двигатели, предлагаме продукта на BARDAHL Turbo Protect. Горещо препоръчваме добавката на всички без изключение и особено на тези, които са направили чип тунинг или каквото и да е подобрение на двигателя. Убедени сме в нейното действие и напълно заставаме зад продукта с името си.

BARDAHL Turbo Protect се сипва в маслото и съдържа в себе си формулите POLAR PLUS и FULLERENE, открити и патентовани от Бардал. Този продукт защитава турбото и целия двигател. Дори ако Ви се случи инцидент на пътя и останете без масло. Благодарение на съставките си, “Полар плюс” и “Фюлерин”. Продукта се втрива дълбоко в структурата на метала и остава там, дори масления филм да бъде прекъснат или унищожен.

BARDAHL Turbo Protect може да закупите от всички наши офиси и дистрибутори. Също и от интернет магазина, следвайки този линк

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече