Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


Джанти от Sparco

Джанти от Sparco

Джанти от Sparco

Sparco Wheels е резултат от съвместната работа на две от най-известните фирми в моторните спортове – Sparco и OZ Racing. Алуминиевите джанти Sparco съчетават в себе си италиански дизайн с висококачествени материали и технологии за създаването им.

Prospeed има удоволствието да ви представи пълната гама с моделите на Sparco Wheels в различни размери и на атрактивни цени.

За повече информация, натиснете ТУК.

 

 

Джанти от Sparco 2 Джанти от Sparco 3 Джанти от Sparco 4 Джанти от Sparco 5 Джанти от Sparco 1

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече