В момента разглеждате този сайт с Internet Explorer 6 (IE6).

За да се възползвате от пълната функционалност на този сайт моля обновете браузъра си до версия 7 или 8 Защо? Microsoft официално вече не поддържа старата версия 6 и препоръчва от гледна точка на сигурността на вашият компютър да използвате безплатно обновените версии на Internet explorer. Свалете оттук: Internet Explorer 8 worldwide page

0
  • bg-BG
  • en-GB

Автосервиз

За сервиза

Автосервиз „Проспийд Моторспорт” има над 10 годишен опит в ремонта и поддръжката на Европейски и Японски автомобили. Голяма част от нашите клиенти са собственици на автомобили от V.A.G. групата (VW, Audi, Skoda, Seat).

Възможностите на сервиза не се ограничават до леки и текущи ремонти - техническата база и наличието на подготвени специалисти и много документация позволяват извършването на всякакви комплексни ремонти.

В „Проспийд” вярваме, че автомобилите не са лукс, а необходимост и заслужават грижа и поддръжка с адекватно качество и цени.

Екип

Екипът на „Проспийд Моторспорт” е най-голямото му предимство. Сервизът разчита на високо квалифицирани професионалисти, които са превърнали своята работа по автомобилите в начин на живот. Техният опит при подготовката на състезателните автомобили на рали-отбора на „Проспийд Моторспорт” е гаранция за бърза, прецизна и качествена работа. „Проспийд Моторспорт” инвестира постоянно в подготовката и обучението на специалистите си и осигурява тяхната висока мотивация и лична ангажираност към проблемите на клиентите.

Оборудване и техническа подготовка

„Проспийд Моторспорт” разполага с изчерпателна техническа информация и необходимата техника и софтуер за поддръжка и ремонт на Европейски и Японски автомобили. Техническата база включва собствени компютърни системи за диагностика, оборудване за термични и метало-обработки. Екипът на „Проспийд Моторспорт” работи изключително и само със специализирани висококачествени инструменти и консумативи. За много от специфичните ремонти и операции се използват нестандартни инструменти и материали закупени директно от производителя на съответната марка автомобил.

Политика за резервните части и гаранционните условия

„Проспийд Моторспорт” предлага единствено и само маркови резервни части с изключително високо качество. Клиентите получават гаранция в рамките на заводско-предписания пробег или гаранционен срок за частите и отделно гаранция за качеството на извършената работа. Сервизът разполага с информационна система, в която се регистрират всички ремонти, включително и информация за вложените резервни части и извършените сервизни операции. Базата данни съдържа статистики за над 5 години и повече от 3000 автомобила. Тази информация позволява да се прецени качеството на различните марки резервни части, влагани в автомобилите и най-често срещаните дефекти в зависимост от марката и модела на автомобила. "Проспийд Моторспорт" държи на склад най-необходимите резервни части и конумативи, което позволява по-бързи ремонти.

„Проспийд Моторспорт” има възможност за доставка на всякакви резервни части за Европейски марки автомобили в срок от 3 до 6 работни дни директно от Германия.

При изрично желание от страна на клиент могат да бъдат намерени и доставени части втора употреба, но в такива случаи не може да бъде дадена гаранция.

Услуги

Автосервиз „Проспийд” Ви предлага:

  • всички видове агрегатни ремонти (двигатели, скоростни кутии, диференциали)
  • ремонт на ходова част
  • електроремонти и проблеми по електрониката
  • периодични обслужвания - смяна на масла, филтри, ремъци накладки, гресиране и др.
  • компютърна диагностика на двигатели без ограничение в годината на производство и марката на автомобила
  • пълна компютърна диагностика на всички контролери и електронно-управлявани агрегати за автомобили от групата V.A.G. (VW, Audi, Skoda, Seat)

Като допълнителна услуга за своите клиенти „Проспийд” извършва прецизни и обективни технически прегледи при закупуване на автомобил.

Контакти:

Адрес: ул. "Проф. Харалампи Попйорданов", Гаражите на МГИ, зад автокъща "Софавто"; срещу "Музейко"

GPS координати:  север 42.659772°, изток 23.355815°;
Google Maps »;

Търговски офис Motul & Bardahl: +359 (87) 849 88 99 e-mail: office@prospeed.bg;

Петър Павлов - Търговски директор: +359 (88) 744 41 21;

Сервиз и авточасти: Димитър Ярев +359 (88) 641 75 09

Виолета Николчева - Мениджър: +359 (88) 880 14 98;

 

Магазин спортно оборудване SPARCO & ALPINESTARS:

Георги Милушев - Мениджър тунинг части: +359 (88) 447 14 54

Запитвания относно Тунинг: +359 (2) 862 81 38, e-mail: tuning@prospeed.bg


Пълен списък на офиси и дистрибутори>>

Crafted by LOTE