Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


Bardahl - Зимна течност за чистачки 11

Bardahl – Зимна течност за чистачки

Bardahl – Зимна течност за чистачки

Bardahl - Зимна течност за чистачки

Искам да обърна внимание на всички, които чувстват негативи от дадена течност за чистачки, че “Бардалската” е наистина добра.

Не се маже, не замръзва, направена е с ябълкова есенция и мирише много приятно.

Напълно безопасна и природосъобразна, произведена от етанол.

Ако желаете може да я закупите от тук:, струва само 6.80 лв. – 1 л. концентрат, но спестява доста неприятности, особено на дълъг път в това време.

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече