Mon-Fr: 09:00-18:00 EET

office@prospeed.bg


BARDAHL - Машина 360 - Еко почистване на двигател

BARDAHL – Машина 360 – Еко почистване на двигател

BARDAHL – Машина 360 – Еко почистване на двигател

Вашият двигател се замърсява всеки път докато шофирате!

Прочетете следващите редове за да избегнете скъпите ремонти!

През 2016 година, ДНВ Проспийд съвместно със  SADAPS BARDAHL Белгия, предостави на своите партньори в България иновативно оборудване за почистване на двигатели, DPF филтри, всмукателни колектори,дюзи (инжектори) и др. на дизелови и бензинови превозни средства. Ползвайки Bardahl Машина 360, крайният клиент получава качествена, икономична и спестяваща време услуга. Различните операции са с времетраене от 30 минути до 2 часа. Не изисква подмяна на скъпоструващи части и удължава техния експлоатационен живот.

Ако желаете да получите допълнителна информация или да отговорим на Вашите въпроси, относно предлаганите продукти и услуги от ДНВ Проспийд Ви очакваме на www.bardahl.bg или www.prospeed.bg

Последни новини

Ново зимно предложение

Възползвайте се от нашето зимно предложение! Спестете 18.80лв със зимния ни пакет, пътувайте безпроблемни километри през зимата!

Вижте повече
ваучер 50лв намаление
Ново предложение към нашите клиенти

С наближаващите празници отправяме предложение към нашите клиенти! Вече може да закупите подаръчен ваучер за стоките на Бардал и Спарко и да зарадвате приятел. Наличните ни ваучери са с различна стойност, могат да бъдат закупени през сайта или в обекта ни в гр. София.

Вижте повече
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC
Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC

Тест с тежкотоварен автомобил MAN с Bardahl BDC Заедно с нашите парньори от TNS transport and logistic извършихме тест на подобрител за дизелово гориво Bardahl BDC с тежкотоварен автомобил MAN. Камионът беше натоварен с 20 тона товар и изминат пробег от 433 км. (Казичене – Стара Загора – Казичене) в два последователни дни при приблизително […]

Вижте повече