You are using Internet Explorer 6 (IE6).

To use all functionalities of the site, please update your browser to version 7 or 8 Why? Microsoft stopped the support of Internet Explorer 6 and reccomends to use free new versions fromthe security point of view. Download from here: Internet Explorer 8 worldwide page

0
  • bg-BG
  • en-GB

Tuning

Думата „тунинг” се среща все по-често в ежедневието на всички, които обичат автомобилите. Какво всъщност означава? Тунинг на автомобила означава модифициране на компонентите от които е съставен, подмяна на някои от тях с по-усъвършенствани или добавяне на нови такива. Практически тунинг може да се прави на всичко в един автомобил - двигателя, окачването, спирачната система, интериора или екстериора (оптичен), може да включва добавянето на аудио и видеосистеми, промени в носещата конструкция, олекотяване на купето и др. Тунингът произлиза от създаването на първите състезателни автомобили базирани на серийни модели и доразвити за нуждите на спорта, още в началото на 20-ти век.

„Проспийд Моторспорт” предлага тунинг и състезателни продукти от световни производители и специализирани услуги насочени към подобряване на динамичните характеристики и управляемостта на автомобилите при екстремни натоварвания. Дейността на фирмата е фокусирана върху създаването на по-бързи, по-сигурни и по-надеждни автомобили, които да отговарят на индивидуалните предпочитания на клиентите, независимо дали те са любители или професионални състезатели.

В Продуктовия каталог можете да намерите ценова и техническа информация за различни продукти в областта на силовия тунинг и сигурността, включително и някои интериорни елементи за Вашия автомобил. Повечето от показаните артикули са налични в склада на "Проспийд Моторспорт" в София.

В Чип-тунинг можете да търсите тунинг-чипове по марка и модел на автомобил. Като бонус за всеки закупен чип, клиентът получава безплатно измерване на мощностните характеристики на автомобила си, преди и след инсталирането на модифицирания софтуер, за да може да оцени обективно постигнатите подобрения.

В Проекти скоро ще можете да прочетете повече за някои от автомобилите, които "Проспийд Моторспорт" тунингова.

Във Въпроси (F.A.Q.) можете да намерите отговори на най-често задаваните въпроси. Ако не можете да намерите необходимата Ви информация, моля пишете на tuning@prospeed.bg.

Contacts:

Address: prof. Haralampi Popyordanov street, Studentski grad, Sofia, Bulgaria, post code 1700'
GPS cordinates:  north 42.659772°, east 23.355815°;
Google Maps »;
Phone:   +359 (2) 868 90 05; e-mail: office@prospeed.bg;
Lubomir Kazakov, Tuning parts: mobile: +359 (88) 447 14 54;
Violeta Nikolcheva: +359 (88) 880 14 98

Crafted by LOTE