You are using Internet Explorer 6 (IE6).

To use all functionalities of the site, please update your browser to version 7 or 8 Why? Microsoft stopped the support of Internet Explorer 6 and reccomends to use free new versions fromthe security point of view. Download from here: Internet Explorer 8 worldwide page

0
  • bg-BG
  • en-GB

Service station

За сервиза

Автосервиз „Проспийд Моторспорт” има над 10 годишен опит в ремонта и поддръжката на Европейски и Японски автомобили. Голяма част от нашите клиенти са собственици на автомобили от V.A.G. групата (VW, Audi, Skoda, Seat).

Възможностите на сервиза не се ограничават до леки и текущи ремонти - техническата база и наличието на подготвени специалисти и много документация позволяват извършването на всякакви комплексни ремонти.

В „Проспийд” вярваме, че автомобилите не са лукс, а необходимост и заслужават грижа и поддръжка с адекватно качество и цени.

Екип

Екипът на „Проспийд Моторспорт” е най-голямото му предимство. Сервизът разчита на високо квалифицирани професионалисти, които са превърнали своята работа по автомобилите в начин на живот. Техният опит при подготовката на състезателните автомобили на рали-отбора на „Проспийд Моторспорт” е гаранция за бърза, прецизна и качествена работа. „Проспийд Моторспорт” инвестира постоянно в подготовката и обучението на специалистите си и осигурява тяхната висока мотивация и лична ангажираност към проблемите на клиентите.

Оборудване и техническа подготовка

„Проспийд Моторспорт” разполага с изчерпателна техническа информация и необходимата техника и софтуер за поддръжка и ремонт на Европейски и Японски автомобили. Техническата база включва собствени компютърни системи за диагностика, оборудване за термични и метало-обработки. Екипът на „Проспийд Моторспорт” работи изключително и само със специализирани висококачествени инструменти и консумативи. За много от специфичните ремонти и операции се използват нестандартни инструменти и материали закупени директно от производителя на съответната марка автомобил.

Политика за резервните части и гаранционните условия

„Проспийд Моторспорт” предлага единствено и само маркови резервни части с изключително високо качество. Клиентите получават гаранция в рамките на заводско-предписания пробег или гаранционен срок за частите и отделно гаранция за качеството на извършената работа. Сервизът разполага с информационна система, в която се регистрират всички ремонти, включително и информация за вложените резервни части и извършените сервизни операции. Базата данни съдържа статистики за над 5 години и повече от 3000 автомобила. Тази информация позволява да се прецени качеството на различните марки резервни части, влагани в автомобилите и най-често срещаните дефекти в зависимост от марката и модела на автомобила. "Проспийд Моторспорт" държи на склад най-необходимите резервни части и конумативи, което позволява по-бързи ремонти.

„Проспийд Моторспорт” има възможност за доставка на всякакви резервни части за Европейски марки автомобили в срок от 3 до 6 работни дни директно от Германия.

При изрично желание от страна на клиент могат да бъдат намерени и доставени части втора употреба, но в такива случаи не може да бъде дадена гаранция.

Услуги

Автосервиз „Проспийд” Ви предлага:

  • всички видове агрегатни ремонти (двигатели, скоростни кутии, диференциали)
  • ремонт на ходова част
  • електроремонти и проблеми по електрониката
  • периодични обслужвания - смяна на масла, филтри, ремъци накладки, гресиране и др.
  • компютърна диагностика на двигатели без ограничение в годината на производство и марката на автомобила
  • пълна компютърна диагностика на всички контролери и електронно-управлявани агрегати за автомобили от групата V.A.G. (VW, Audi, Skoda, Seat)

Като допълнителна услуга за своите клиенти „Проспийд” извършва прецизни и обективни технически прегледи при закупуване на автомобил.

Contacts:

Address: prof. Haralampi Popyordanov street, Studentski grad, Sofia, Bulgaria, post code 1700'
GPS cordinates:  north 42.659772°, east 23.355815°;
Google Maps »;
Phone:   +359 (2) 868 90 05; e-mail: office@prospeed.bg;
Lubomir Kazakov, Tuning parts: mobile: +359 (88) 447 14 54;
Violeta Nikolcheva: +359 (88) 880 14 98

Crafted by LOTE